Nagyot domborított privátbanki üzletágával az MKB Bank

2019.02.08. 18:11

Az idén 50 éves Euromoney 16. alkalommal közölte globális Private Banking felmérését, ebben az évben is felállítva a private banking szolgáltatók legfrissebb, nemzetközi rangsorát. A felmérésben a világ 56 országának  700 nemzetközi szereplője – köztük 20 magyar pénzintézet – vett részt. Az Euromoney 12 kategóriában nevezte meg az év legjobb private banking szolgáltatóit.

A hazai és nemzetközi versenytársai szavazatai alapján a „Philanthropic Advice" kategória I. helyezését Magyarországon az MKB Private Banking kapta.

Ez a kategória a pénzintézet és az ügyfelek jótékonysági tevékenységének együttműködését értékeli. A díj jóval túlmutat a befektetési tanácsadás kereteiben történő szolgáltatásokon, hiszen azt az emberi értékközösséget és értékazonosságot ismeri el, amely az MKB Bankot és ügyfeleit a karitatív tevékenységek végzése területén is összeköti.

Az MKB székháza Budapesten - a hitelintézet privátbanki üzletága rangos elismerést kapottForrás: Origo

2018-ban a IX. Magyar Privát Bankári Konferencia – szintén a versenytársak és a piac értékítélete alapján – az Év Üzletágfejlesztője Díjjal jutalmazta az MKB Private Banking kollektívájának munkáját.

Ismét jelentős nemzetközi elismerést kapott az MKB Bank. Tavaly év végén a Financial Times Európa digitális bajnokai között nevezte meg az MKB Bankot, most az Euromoney értékelte első helyen az MKB Private Banking szellemiségét - mondta Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója.

Az Euromoney Private Banking felméréséről itt olvashatnak részletesebben is (angol nyelven).

Ha tetszett a cikk, kattints a Tetszik gombra, és többé nem maradsz le a friss híreinkről!