Felmérik az agrárvállalkozások digitalizációját, itt a kérdőív!

2018.10.16. 19:32

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet felmérést készít a hazai termelők informatikai ismereteiről és a digitális eszközök használatáról.

Magyarország Digitális Agrár Stratégiájának (DAS) célja az agrárgazdaság digitalizációs átalakítása és fejlesztése az agrárgazdaság hatékonyságának növeléséhez, versenyképességének javításához. A digitális technológiák bevezetésének alapvető feltétele a használatukra nyitott, és az alkalmazásukhoz megfelelő tudással rendelkező munkaerő.

A DAS gördülékeny és hatékony megvalósítása, azaz a hazai élelmiszergazdasági szereplők és a fogyasztók igényeihez illeszkedő digitalizálás megalapozása érdekében

az Agrárgazdasági Kutató Intézet felmérést készít a jelenlegi helyzetről. A kérdőív a hazai termelők informatikai ismereteivel, valamint a gazdaságok számára fejlesztett digitális eszközök és információs rendszerek használatával kapcsolatos kérdéseket tartalmaz.

A gazdák, mezőgazdasági cégvezetők digitalizációjára kíváncsiakForrás: AFP/Yasuyushi Chiba

Amennyiben Ön mezőgazdasági termelést hivatásszerűen – árutermelés céljából – folytató egyéni gazdálkodó vagy cégvezető, itt töltheti ki az önkéntes és anonim kérdőívet. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.

Cikkünk az Agroinform.hu oldala alapján készült.

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Ha tetszett a cikk, kattints a Tetszik gombra, és többé nem maradsz le a friss híreinkről!