Nagykövetprogramot indított az OTP Bank

2018.11.11. 15:00

Újfajta kezdeményezést indított az OTP Business: a vállalkozói üzletág Nagykövet Programot indított lojális, stabil ügyfelei számára. A pályázati felhívásra több száz vállalatvezető jelentkezett. A kiválasztott nagykövetek a következő fél évben speciális rendezvényeken vesznek részt, amelyek célja, hogy egy-egy adott témában gondolatot cseréljenek, így inspirálják egymást és a bank fejlődését.

A szeptemberben meghirdetett program elsődleges célja, hogy közvetlen és hatékony párbeszéd alakuljon ki a vállalkozói ügyfélkörrel. A pályázatra több száz cég jelentkezett, közülük közel 50 ügyfelet válogattak be a programba az egyszemélyes vállalkozások képviselőitől a nagyvállalati felsővezetőkig. A nagykövetek mind a cégméret, mind az elhelyezkedés alapján reprezentálják a teljes magyarországi vállalkozói ügyfélkört.

A cégvezetőkkel a bank szakértői a havonta szervezett rendezvényeken különböző üzleti témákat dolgoznak fel.

A féléves program célja, hogy az üzleti élet különböző témáival kapcsolatban mélyen megismerjék az ügyfelek igényeit és elvárásait, a mindennapok problémáit, és ez alapján tudják fejleszteni szolgáltatásaikat.

Erősebbre fűzi a vállalkozókkal kialakított kapcsolatait az OTP BankForrás: MTI/Róka László

Az első találkozót október második felében tartották, ahol meghívott előadóként Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András egy inspiráló kerekasztal-beszélgetésen vettek részt. Ezt követően a vállalkozásokat vezető nagykövetek csoportos beszélgetések keretében a partnerség témáját járták körül, szakértő coachok bevonásával.

„Folyamatosan követjük ügyfeleink sikereit, de még inspirálóbbnak tartjuk, ha az a rengeteg tapasztalat és szakértelem, amely ügyfeleinkben felhalmozódik, az általunk szervezett eseményeken létrehoz valami merőben új értéket" - mondta Csonka Tibor, az OTP Business üzletág vezetője.

A tapasztalatcserén és az inspiráción túl a nagykövetekkel egyéb együttműködéseket is kialakít az OTP Business. Az üzletág korábbi kampányaiban is szerepeltek már ügyfelek, a Nagykövet Program néhány résztvevője a következő hónapokban elmondja majd, hogyan kapcsolódik a bankhoz, milyen tapasztalatokat szerzett az együttműködés során.

"A partnerség az egyik legfontosabb dolog a fejlődéshez, a nagyobb lépésekhez. Segítség nélkül csak lassabban fejlődhetnénk. A legutóbbi cégvásárlásunk például nem sikerült volna, ha az OTP Bankkal nincs ilyen jó együttműködésünk. Ez a program pedig kiváló lehetőség, hogy a bankkal kapcsolatos javaslatainkat egy fióknál vagy kapcsolattartónál magasabb szinten osszuk meg, például arról, hogyan tud az OTP egy pénzintézetből teljes körű szolgáltató válni" - mondta az egyik OTP Business Nagykövet, Matthias Viessmann, a Viessmann Modellgyártó vezetője.

Ha tetszett a cikk, kattints a Tetszik gombra, és többé nem maradsz le a friss híreinkről!